Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångade ord till tankar, att ta ett och, samt och kanske på rätt sätt


Vänta nu... Det går runt nu...

Hur mycket väntan finns det i ordet väntan
hur mycket tid kan avverkas, sulor nötas
och hur många väntan kan användas
innan ordet till slut
får en annan betydelse.

Tittar i ordboken
letar efter synonymer, slänger en blick över axeln.

Du ler, säger
-snart

-Vänta!




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-18 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att vänta för långe tröttar ut...

2017-07-19

  lilla t
Härlig text, skönt att du äntligen publicerar :)
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt