Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(dra åt helvete) förlåt..

varje gräl startar med logik
som ett lutande torn
som behöver stöd

jag sa
du sa
men du har också
ja, men du då
som till slut blir ett desperat
ologiskt "dra åt helvete"

Men kärlek transformerar
och skapar logik
av ologik
plupp pluppar ur munnen
"förlåt"
när "dra åt helvete" stod på kö

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-18 23:12



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Jag är ju en sån där som gör allt för att undvika bråk. :P Fast ibland går ju den metoden ut över en själv.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP