Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag ska stå där under flyttfågelsträcken och drömma...


FÖRNIMMELSEN

någonting varslar, vittnar

om växlingens varsamhet

något i tidig skymning

gör att jag bara vet

doften i vindens friskhet

någonting bär oss bud

snart lämnar den oss åter

avlägger mörkgrön skrud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2017-07-19 06:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik i symbios med vemodskänsla.
2017-07-19

    ej medlem längre
Vacker årstidsskildring med stänk av vemod! Fina allitterationer och rim!
2017-07-19

    ej medlem längre
Fin naturskildring nostalgi i nötskal
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP