Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attraktionslagen 1


Manifestera

Du får vad du vill,
nu.
I det inre.
Känn det
och finn samma sak
på utsidan.
Låt det inre och yttre objektet
få kontakt,
och överför känslorna
mellan de två,
så har du
allt!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-07-19 08:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant.
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP