Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter Tomas Tranströmers ”Postludium”.


Förspel


Jag svävar som en fjärilshåv genom morgonluften.
Allt befrias som jag inte håller.
Väntans nyfikenhet, glansens klarhet.
Räddaren ställer frågan, domarna krälar i skuggan. 

Öppet fält.
Gräset sträcker ned fingrarna i jorden.
Jag flyger plötsligt ut ur mig själv
över en mur av slutna glasögon.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 352 gånger
Publicerad 2017-07-19 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson