Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss ...

 

 

I en varm omfamning

yttrar kyssen sig varsamt

med sitt eget språk

berusande smekningar

för oss tätare

vi delar ett hjärtslag

i vår gemensamma värld

skälvande ögonblick

avslöjar en dold mening

"Vi behöver varann!"




Fri vers av Rise Little One
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-19 09:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Riktigt underbart fint :)
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslosamt och finstämt diktar du om kärlekens innersta, att vara för varandra.
2017-07-19

  Palett
Vackert om närhet !
2017-07-19

    ej medlem längre
En underbar känsla och stämning i den här dikten.
2017-07-19

  Quasimodo
En varm och skön omfamning ges här till det som för samman och nära!
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One