Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regi! Vad gjorde man förr, vid vägarna! Och nu!


Du tror, att du nått Vägs Ände!

Vad händer vid Vägs Ände?




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-07-19 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim