Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snällhet

 

 

 

att vara snäll är inget bra

det låter bara blahablaha

nä, tuffa tag ska det va' 

 

mesighet är inget kul

inte heller vara ful

det blir bara massa strul

 

våga vara lite cool

som du var i "the scool"

du är väl ingen "fool"

 

snällhet beundras inte alls

tuffhet är som vildaste vals

kom kyss mig på min hals

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-19 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre

att vara vänlig/snäll/god
är egentligen något vackert
men trist nog
så utnyttjas det
av lata idag

idag talar " vargarnas språk" högre

men faktum är att vargen fått ett
dåligt rykte, för i lyans hägn råder friden
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP