Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden - alltid närvarande.


Liemannen!

Vem är du? Jag? Bara - döden;
beslutar om människans öden,
vandring kan avslutas när som.
Alltid närvarande och följer dig,
du ser mig inte, men finns runt
omkring under din sköra levnad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-19 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje