Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönhetsglädje


Att bli berörd

Det skickligt gjorda
som berör
stärker
skänker glädje

en formulering
en vacker melodi
är en estetisk upplevelse




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-19 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP