Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lössläppt

 

 

 

jag släpper taget

ger dig fri

inga band finns 

upplösta i intet

likt Fata Morgana

var allt en hägring

finns inte längre 

för bra för att vara sant

vackra sagor är så korta

slutet är aldrig vackert 

blott tårar och bedrövelse

jag slickar mina sår

och sträcker min rygg

stoltheten har jag kvar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-19 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra,belyser en slags erfarenhet.
"stoltheten har jag kvar" Bra!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP