Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


VÄRLDEN VAR MITT NÖJESFÄLT


trots alla krig, allt elände
all svält
den var designad för
mitt lystmäte
och jag fann strax
ett mäktigt beläte
bland radikala
ställningstaganden
så lades brevvännen
till brevvännen
jag bytte frimärken
och hade skoj
hade kontakt med peking
och hanoi

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-07-19 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Amatörradio är intressant, kontakter över alla gränser!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP