Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakburk

______________

Vem dömer

dig?

______________




Fri vers (Modernistisk dikt) av Magica VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-20 01:17



Bookmark and Share


  aol
Det man gjorde då i det nuet tyckte man var rätt , även om det i backspegeln såg galet ut,
2017-10-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint när ett ord kan spela upp en hel
tankeberättelse.Genialt.
Kram TBG.
2017-07-25

  Lars Hedlin
VI dömer oss själva ...
2017-07-21

  Öknens Ros VIP
va? har någon sett mig sno kakor?
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som skapar tankar och känslor!
2017-07-20

  Maria Sundelin VIP
Vi själva dömer oss mest
Kramar
2017-07-20

  Valter Örn VIP
ja det är kakburken som står där på bordet; anklagande...
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP