Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela mitt liv är en surrealistisk sörja...


Färgrik

Simmar i svartvitt

toner i samklang

men jag känner alltid

Disharmonin

vassa skarvar av ljud

få andra tycks höra

röda toner

blå smärta

 

Mina sinnen är

färstärkta

Finner ingenting som kan

bota smärtan att känna allt

ta in varje ton

varje känsla

 

Vrider runt nykeln ett varv

Är det här jag bor?

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Magica VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-20 02:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark och närvarande i känsla
2017-07-21

    ej medlem längre
stark!
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är en stark avslutning på bra och berörande text!
2017-07-20

    ej medlem längre
Stark, berörande text som känns!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP