Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktens berusning

En vacker dikt

ska komma som effekten

av ett gott dessertvin;

sprudlande, porlande...

och ge omedelbar njutning




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-20 04:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
perfekt! (fast jag dricker inte vin) men känslan finns när jag läser en bra dikt. :)
2017-07-20

    Sefarge VIP
Njutningsfull
Lyrikläsar
Bekännelse!
;)
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP