Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuv period.


Grönbete


Nära Jordens yta, nu,

mitt i Sommaren...

Man är kvar, efter

allt som blivit Gårdag.

Vilande, ätande å

vegeterande, finner

jag ro i mitt bo.

Långsamt, växer jag

in i nya Möjligheter -

å varseblir, förvånad

å glad, att smärtorna -

-så gott som- gått över, nu!

Vintern var lång, Våren kall.

Nuets boll rullar in i

nya trakter å perioden, nu, -

är ett enda stort Grönbete..








Fri vers av Marianne Räf
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-20 06:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas :)
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livslust och livsglädje!
2017-07-20

    ej medlem längre
riktigt, riktigt bra. det tycker jag iaf. fin rytmik. fgint gestaltad känslighet.
2017-07-20

    ej medlem längre
Förtröstansfullt...med nytt mod och glädje!
Väldigt fint!

2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf