Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte ha det, så-här!


Självbelåten Satan!


Nu, är det så-här,
att jag hör på radion, -
- musiken, bl.a., - lite
vad som försiggår -- --
bakom kulisserna !

Små inslag avslöjar
saker, som ger en Bild
över Läget, - så jag vet !

Jag ser en promiskuös Värld!

Detta stämmer inte med
hur jag, själv, har det!

JAG KNULLAR ALDRIG!
Är, helt enkelt, utpetad ur
Gemensamheten! På Vems Order?
Att Ingen hjälper mig! Märkligt!

Förstått att det ligger en
kvinna bakom, som motarbetar mig!
Henne vill jag inget gott !

Har, väl, aldrig sett en självbelåtnare !!

Hon är vacker, - MEN det fula är
att hon tycker sig själv om å va´ bäst!

Därför orgasmerar pojkarna, lydigt,
i henne! En annan blir hånad, --
samtidigt! Hon förtjänar att avrättas !

-SKÖNT !!








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-20 08:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Våran vackra värld!
2017-07-21

    ej medlem längre
Grymt och orättvist när någon tar över på andras bekostnad!
2017-07-20

  objekt3
Någon egyptisk faraonessa kan tänkas
2017-07-20

  överlevaren VIP
Starka känslor om att inte bli älskad och få sexuell tillfredsställelse.
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf