Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli

 

 

 

sol ute, sorg inne

livet på en pinne

går pinnen av

går jag i kvav

 

humöret ner

himlen upp

allt jag ser

tummen upp

 

hänger läpp

ta och släpp

tankar svåra

ej bedåra

 

solen lyser

men jag ryser

kallt som is

bara repris

 

misslyckad är

blott en chimär

en ledsen clown

inte en faun

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-20 09:46



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag älskar dina rimmade betraktelser! <3
2017-07-20

  Staffan Nilsson
Fin mollparafras på
"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne"
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Må solen lysa och värma ditt innersta jag!
2017-07-20

    ej medlem längre
känslan känns igen
kom igen
öppna din knopp
solen lyser ju opp
2017-07-20

    ej medlem längre
skönt skriftat!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP