Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wall of Death: The Amazing One & Only D. Wilder Circus Show


Dare Wilder heter egentligen Rickard Grankvist
och jobbar till vardags på macken. På helgerna
kränger han in sig i paljettdräkten och varvar
full gas upp på väggen, släpper styret och låter
naturlagarna ta över – som en fluga på hjul. 

Om kvällarna tar han fram sin kartbok. Räknar,
drar streck från den senaste punkten som visar
hur långt han skulle ha kommit om han inte cirklat
i sin velodrom. I och med kvällens show är han
denna natt i Nordatlanten, öster om Jungfruöarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Albrektsson
Läst 284 gånger
Publicerad 2017-07-20 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson