Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


PROFILLÖS TID

det här är en profillös tid

där skarpskuret ska slipas ner

en uddlös tid, en tandlös tid

av luddighet som söver mer

det mediokra är ett dok

och ertappas du med en bok

så är du inte riktigt klok

 

 

nu flyter allt ihop i grått

man skördar grådasket man sått

och likriktningen är kutym

med plastmusik på maxvolym

en tid då allt ska urvattnas

och då begrepp ska urholkas

då allting handlar om "en masse"

 

LARZ GUSTAFSSON  20/7 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-07-20 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruskigt framtidsperspektiv!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP