Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi får inte glömma, att bakom varje "monster" fanns kanske en gång ett litet oskyddat barn, som föll i händerna på ett annat "monster"... Det finns dock ett stort MEN!!! Vi bär alla ett ansvar, och våra gränser måste ALLTID gå vid att aldrig skada...


Cirlcle of life...

 

I begynnelsen var en gång ett barn.

Någon stal barnets trygghet och smulade sönder dess innersta väsen.

DÄR, förändrades allt i ett ögonblick!

Barnet blev destruktivt, ett problembarn.

Växte upp, blev vuxen, en problemvuxen.

Den vuxne förstörde sedan ett oskyldigt barn.

stal en trygghet och smulade sönder dess innersta  väsen.

Och DÄR förändrades allt, även för detta barn.

Som blev ett problembarn, som sedan blev en problemvuxen...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Chinor VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-21 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP