Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obduktion

jag vill att hon ska obducera mig
komma så nära att hon vidrört varenda kroppsdel
vridit och vänt på varje litet organ
att hon ska plocka tankarna ur min hjärna
vara jag när jag själv inte mäktar med




Fri vers (Fri form) av disco 2000
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

disco 2000