Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar allt bli rörigt i kriget.


Nr 3.

Det var en gång en grej..
-som släcker eld.
-Ja, så hette den..tm.

-Vem var journalist, sa ni?
__ett annat spår väl?___

-Men vem ska vinna kriget?

-Får Vi veta när de upptäcks.
-De större är på väg..
-Med Krigare och automiler.

Plötsligt var det någon som satte sig ner
en brandsläckare i röven, kan aldrig ses,
kved han med, sprucken läpp och sårad.

I en kamp "deras internet"
så levde de, /kannibalism.
En kamp på liv och på..dö..

-Det är vi som ska ta över Backa, hördes en kvinnoröst.
___
-Ert Krig är lika löjligt,
som min text..
-De större är på väg..
Med Krigare och automiler;
(=ett namn på konstverk/et)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP