Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slump Öde Gud

Slump, Öde, Gud!

Inte bara ett uttryck, utan den heliga treenigheten och "Myriader av änglar".
"Myror drar ju också sitt strå till stacken"
"Myror är Änglar" Umgås med dem på rätt sätt"
Intelligenskvot: UMGÄNGE!

Min Slump Är lika med = Träningsform. Den kommer till mig! Och jag måste hitta ett sätt, att anpassa mig till den. ínfo@torsasryttare.se
Öde=Om det blir så, eller ultimatum som blir av! Satte Gud, på Pottkanten, sa till honom, att om du finns, så skaffar du fram en pojkvän till mig via dejtingsidan, och så skedde. Och nu har jag den bästa pojkvän man kan ha.
Öde=Om jag får plats på ridskolan. Så mycket styr jag över?
Gud!=DÄRFÖR har sjukdomsbilden, förhållandet till honom blivit bättre!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2017-07-20 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim