Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och resan fortsätter


Passerar inte Rubicon

Förutvarande, foglig främling

Aldrig sabbar jag ditt projekt

Genom svindlande landskap

Sjöar, skogar, älvar

Lappland växer in i mitt hjärta

Sommarminnen för evigt

Din röst, ditt skratt











Fri vers av Janina Kaminska
Läst 437 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-07-20 16:29



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Raderna tar med en på en färd, väldigt fint skriftat.
2018-04-05

  aol
Är själv därifrån så fint du skriver här med så stor känsla,
2017-09-19

    ej medlem längre
Jag ser och läser och förstår att Lappland har kommit att få en speciell plats i ditt hjärta. Men också närheten till honom betydde mycket. Poetiskt vackert beskrivet.
2017-07-24

  alicja lappalainen VIP
resan med ett mål som inte kom till uttryck.,ändå är en stor upplevelse.
2017-07-21

  Salvation Pepper
En resa genom känslor, och Rubicon: en flod jag inte kände till.
2017-07-20

    ej medlem längre
aldrig ångra, eller se sig om. bara flyta med i skrattet. inte passera rubicon.

2017-07-20

    ej medlem längre
Låter som en spännande och utforskande resa på många plan.
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Wow, vilken underbar resa!
2017-07-20

    ej medlem längre
En underbar resa i ord och bild!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska