Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOTT MED GUD


jag har det gott med Gud
och det är visst och sant
jag önskade att du
fick ha det likadant
det får du, om du vill
på grunden Jesus lagt
där Han får komma till
blir det som Han har sagt

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2017-07-20 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP