Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen.

Så är du äntligen
här igen.
Flickan med det
gula håret.
Med glitter i öga
och skratt.
Fylld av livslust
och glädje.
Med humor
och allvar.
Du som fyller mitt hjärta
med kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-20 23:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2017-09-14

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2017-08-14

  Anya VIP
Att vara mormor måste vara mycket stort. Det känns sannerligen så här.
2017-07-31

  Eva Helene VIP
Värme och kärlek, så fint!
2017-07-21

  Lars Hedlin
Så härligt .)
2017-07-21

    ej medlem längre
Orden glittrar av glädje!
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text till ett älskat barnbarn.
Förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2017-07-21

  Rise Little One
Livets gåva!
2017-07-21

  Gunnel Eriksson VIP
Underbar barnbarnsglädje.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP