Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder ansiktet mot solen

Jag vänder ansiktet mot solen
Blickar med öppet sinn
Känner glädje och tacksamhet
Och jag vet

Jag väljer min egen lycka
Det är mitt val att tycka
Det är mitt val att lämna
Det är mitt val att känna lättnad

Jag ansvarar för min egen lycka
Jag väljer att livet smycka
Och se en mening med ödets hand
Som för mig till det rika land




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 06:56



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bra det här med Personlig Lycka. Den ena lyckan är inte den andra lik. 1000 skäl för ett lyckorus och du har dina.
Och att vara lycklig beror inte direkt på någon gemensam syn på vad lycka är.
Charmant!
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP