Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tingsvirke är en av gestalterna i den allegoriska prosaberättelsen "Visitationen".


Tingsvirke

Förmågan att lysa av egen kraft,

att väga och sätta sig över,

att tungt och slutgiltigt placera

tillåter ändå ett vemod

när darrande stämmor

kämpar mot logiken.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-07-21 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP