Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtlaskrapa är en av gestalterna i den allegoriska prosaberättelsen "Visitationen".


Åtlaskrapa

Den makabra, slutliga resten,

tragisk, brutal eller befriande,

alltid kompromisslös.

Med klinisk precision

och antiseptisk kyla

tas allt tillvara.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-07-21 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP