Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
över rum och tid


och vågorna vid la Caleta bjuder in till dans

strandpromenaden på morgonen

de nakna fötterna i nymornad medelhavssand

 

här gick fenicierna på sin tid

vi delar samma luft och vatten

 

de rundspolade stenarna som spolats i land

 

kanske minns

 

© Birgitta Wäppling, 21 juli 2017

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-21 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP