Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns ännu

 

 

 

de spelar mycket med Ted Gärdestad

på radion

radion brukar vara på hela dagen

ofta hör jag Ted

det är nåt magiskt med hans låtar

så enkla ord blir så himmelskt vackra

jag sörjer hans bortgång

varför skulle det sluta så?

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 09:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiska texter som lever för evigt!
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP