Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu - orons tankar


som en flugas surr
far orons tankarna runt
lämnar ingen ro




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-21 10:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text med beröring
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-07-21

  Gunnel Eriksson VIP
Precis på pricken.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP