Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har satt en rosa ros på mitt skrivbord


Jag har satt en rosa ros på mitt skrivbord
för att jag är en egenföretagare
som ligger efter med jobbet
och jag har inte alls lust att jobba idag
gör allt för att smita undan
och för att göra det lite trevligare för mig
har jag satt en rosa ros på mitt skrivbord




Fri vers av Nic
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-05-26 13:50



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rosa.
värme
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic