Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrar

 

 

 

snart halva sommaren gått 

idag är det bara grått 

försöker dagar ta tillvara 

att på dessa spara

 

ljuvliga sommar ta aldrig slut 

lek med mig leken tittut

som när jag liten var

och var så utan ansvar 

 

tonårens somrar med spänning

rände runt med kortkort klänning 

killar man spana' in

gu' så läckert skinn 

 

bruna likt pepparkakor dom va'

man bara föll likt den raka fura

men inte såg dom åt mej

nej, dom såg en annan tjej 

 

olycklig kärlek var min lott

jag kom aldrig till skott

vackra gossar att beskåda

ja, alla var de gudabenåda

 

nu jag vuxen blivit 

större steg jag klivit

tittar ännu efter män

i hjärtat de lever än

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-21 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet
2017-07-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
titta på du:)
2017-07-22

  Judas Ekholm VIP
Finfint flow. Gillas!
2017-07-21

  BenGust VIP
Sommarcatchigt flyt.
2017-07-21

  Per Drysén
Närhetsönskan går aldrig över
2017-07-21

    ej medlem längre
En gullig text som visar på att vi alltid är densamma, oavsett ett extra stort kliv framåt i verkligheten.
En text som får mig att drömma en stund...
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP