Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET SJÄLVFÖRVERKLIGANDE

jag vill inte höra er musik

den är lika levande som lik

jag vill inte se era program

där ni exponerar all er skam

filmerna är undermåliga

och romanerna är dåliga

jag vill isolera mig från allt

bara låta Jesus ta gestalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-07-21 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ibland måste vi uppsöka den vän vi känner som den enda vi har
din är Jesus handen i stormen



2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP