Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Varmt och gott!

Ett litet känslosvall Gjorde mig nostalgiskt kall

Vände mig sedan till källan av allt

 

Nu är det åter varmt och gott

Tankarna jag hade kastade jag bort

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-07-20

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-21 14:55



Bookmark and Share


  Angel of love
Se det vackra i livet.
2017-07-26

  StinaJ VIP
Befriande känsla.
2017-07-25

  Salvation Pepper
En god vana!
2017-07-25

  Alysse VIP
Känslor i berg och dalbana
på en resa som slutar bra!
2017-07-22

  bumerang

Tankarna - är personliga.
Och dom bestämmer vi själva över.
Om vi vill göra dom kärleksfulla
- eller inte. !!
2017-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Befriande!
2017-07-21

    ej medlem längre
Mmmmm, källan är alltid bäst att konsultera. :-)
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin