Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Händelser som berör gör mig ledsen och ibland arg

bilen står som vanligt mitt i gången

framför porten

en ung kille

som inte orkar gå några få meter

där han har sin parkeringsplats

det är knappt det går att komma förbi

med rollatorn

om det hände någon gång

nu har det varit varje dag

i flera veckor

hyresvärden sa i dag att han sagt till

att han ska flytta bilen

han verkar inte bry sig

det känns tråkigt och det är ledsamt

att det ska vara så här

det bor många äldre som bor här

om någon blir sjuk

ambulansen behöver komma fram

eller det uppstår en brand

brandbilar har ingen chans

att komma fram

posten har också svårt

jag förstår inte hur

den som gör så här tänker

jag önskar en bärgare kunde komma

ta bort bilen

och han fick lösa ut den sen

 

anits 21 juli 217




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-21 15:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-07-22

    ej medlem längre
Det måste väl gå att bötfälla den som ställer sig så där! Tjata på hyresvärden ända tills det blir åtgärdat!
2017-07-22

  Niliboy
En slyngel som inte lyssnar å är hänsynsfull, men dessa brukar få problem under livets vandring!
2017-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Ungdomen har inte fått lära sig at veta hut.
Genom en idiotisk lag som infördes 1979 berövades föräldrarna rätten att uppfostra sina barn.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP