Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är andra gången de är på mig. Hur får jag nu dessa att fatta? Jag vill inte ha några droger varken från S-generna Eller T-marna!


Skandal.

Jag stängde av nätverket, mitt modem.
-Och de var alldeles ställda i tystnaden.
Så satte jag på det igen,
-Där kom hon, hördes en mansröst.
___
-Det måste vara mig de spanar mot
men vad har jag gjort för något fel?

Eller är det för att skydda sin olagliga
verksamhet som de bevakar hela mig?

"I min fångenskap" där tänker jag!
Så tänker jag på Injektionen som är
en internet-drog, istället för knarket.
Säljs till dem som redan är beroende
och när missbrukaren inte kan betala
används rena avrättningar, försvinner
sen ut som aska från trappuppgången.

Ibland blir de styckmördade, och där
plockades det ut chips som de satt in.

"Det är min trappuppgång, hördes en
röst i huset, det var jag som var först."

Plötsligt har de gjort mig till, rivalen
fast jag är inte med S-generna här..
Förutom att en ung-vuxen, slängde
ner någonting i ventilen till mig,
och nu gungar det, Zienton hos mig.

"Hur ska jag få bort den från trumman
någon inom polisen, här vill tysta mig"
Det är livsfarligt "att ge gunga" i trafik.
-Fattar polisen att man blir sjösjuk..?
-Jag hotar väl..
-Är det deras Sexhandel?
-Vem hyrde ut bostäder till horor..
-Nej, jag var inte en sådan kvinna..

SKANDAL..
Är nog det rätta Ordet på utredningen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP