Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska barn veta...

Ett barn grät...
Mamman sa, jag har ju sagt till dig
att du får säga TILL när du vill något
hur skall jag annars veta att du vill nå´t...
Barnet grät och sa, jag har sagt TILL flera
gånger nu, men ingen lyssnar ju på mig...

Det var middagsdags, potatismos och korv...
Då höjde det lilla barnet rösten:
-Jag vill ha HÄR nu... Det är så gott...
-Men vi har allt framme som vi brukar
gurka och senap...
-NÄ, HÄR fattas... Som finns i den röda flaskan...
-Jaha! Jaså den...
Nu häller jag HÄR till dig... Bra va´?








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-21 17:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berörande text
som flödar över
av längtans
behov?
:)
2017-07-27

  Salvation Pepper
Barn lyssnar. Åh, så de lyssnar och hör.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt