Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

hon har världsalltet i det

sätt hon låter bredvid

 

En plats att vila till att luta mot.

 

En del kallar henne vän.

 

Jag kallar henne syster.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-21 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP