Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om dig

Hur kan jag drömma om dig,
se dig framför mig,
känna din hand som smeker
över min kind,
din röst som säger mig
att allt kommer att bli bra,
om du inte lever i
samtid med mig?




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-21 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight