Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskapet försvinner


Det som syns av fyren på berget
är bara ljuset

Det som syns av det jag säger
är bara orden

Men buskapet förgås i mörker




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-21 21:39



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Toppen av isberget!
2017-10-04

  Linil VIP
Riktigt bra bildspråk.
2017-08-12

  Petter Wingren
Fint bildspråk, sorgligt svårt med kommunikation.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande