Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ingen ser

så önskar jag mig
Frihet

ser åt söder
drömmer om liv
på okänd plats

lever jag

frodas i grönskande skogar
fri från
verklighet

är jag fri

ett slut känns skönt
välkommet

och jag önskar

en närhet
av dig




Övriga genrer av trixas
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-22 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas