Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Sitter ute och hör fåglar som kvittrar,

flugor som surrar...

solen på väg upp.

vinden rufsar mitt hår

Jag tänker på DIG!

Värmen sprider sig i mitt bröst.

Tänk vilken tur jag haft, som träffat DIG!

 




Fri vers av Chinor VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-22 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en underbar sprittande morgon vilar i ditt bröst. Harmoni
2017-07-22

  Valter Örn VIP
En känsla som har en orsak och sprider sig i allt och runt omkring DIG
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP