Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex, sju orsaker

Kändisar gifter sig

och flyttar ihop

i tron att man är enig

De på varandra tär

och flyttar isär

Allt har en så där

sex... sju orsaker

varför det blir så där




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-22 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP