Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelholk


fågelholk
en unge flaxar ut
från slöjdsalen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-22 10:54



Bookmark and Share


  Rosmarin
:-D snyggt!
2017-08-07

  lodjuret/seglare VIP
Känner igen mig, i rubriken. Som så ofta i dina texter, råkar du ha huvudet på piken.
2017-07-23

    ej medlem längre
Överraskningseffekten finns där!
2017-07-22

  Annie b'larsson VIP
Haha...den var bra!
2017-07-22

  Öknens Ros VIP
Kul!
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP