Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet


När den mörka förtvivlan

har raserat allt

som förnuftet byggde

och du känner dig

dumpad på livets sophög

Vänd om

Det finns andra vägar att gå

Det finns alltid någon som behöver dig

Sträck ut din hand

då öppnas dörrarna




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 539 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-07-22 12:26



Bookmark and Share


  Futureprincess
skönt och hoppfullt!
2018-02-05

  MALVAA VIP
Det finns andra vägar att gå
yess det är det :)
2018-01-16

  Nils-Robert
Så livsbejakande dikt efter mörka erfarenheter.
2018-01-16

  Salvation Pepper
"Vänd om
Det finns andra vägar att gå"

Klokt och vänligt.
2018-01-11

    ej medlem längre
Det var en uppmuntrande text för oss som blivit ratade och dumpade, just uttrycket "alltid någon" är så värdefullt.
2018-01-08

    ej medlem längre
underbart hoppingivande kram
2017-09-04

  Irene Åberg
Hej!
Ja Hoppet!
Det finns för alla och en var
Det finns här
För Evigt*Kram* irene
Fin Text*Bild*Tack!
2017-08-03

  aol
Härlig positiv skrift att ta till sej,
2017-07-24

  Lehva VIP
Igenkännande. Så vacker.
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig och tänka på när livet känns tungt och svårt!
2017-07-24

    Peter Söderqvist
En positiv text som leder ut ur mörkret.
2017-07-23

    ej medlem längre
Vilken härlig och positiv livssyn du har, du visar att det verkligen finns hopp hur tuff situationen än är.
2017-07-23

  walborg
Stor klokhet
2017-07-22

    ej medlem längre
Hoppfullt klingar dina ord - tack jag tar dem med mig ut i dagen.

2017-07-22

    ej medlem längre
Ja, fina människor som verkligen ser och uppskattar en, ömsesidiga och goda relationer och äkta kärlek finns någonstans om du inte funnit den än.
2017-07-22

  alicja lappalainen VIP
..en kompakt dikt som konsekvent går till sitt mål verbaliserat i rubriken.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska