Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det folk inte fattar

Vad är det de inte förstår
Ja, jag är en människa jag med
En människa med känslor och ingen maskin
som går på bensin
Så varför försöker folk hela tiden köra med en
för att se hur mycket man tål
Bete sig som svin
Fattar de inte att man blir ledsen med risken
för ett öppet sår
Att det ifrån ögonen faller ner en och annan
liten tår
Så är det så, är det jag som får tacka för mig
och vara den som går
Den som försvinner utan det endaste spår…

Vad är det folk inte fattar?

Ken Cassel
22/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-22 12:58



Bookmark and Share


  Chinor VIP
Den frågan du ställer, är något även jag funderar mycket på...
Kram
2017-07-25

  objekt3
En ska vara rädd om Kenny.
2017-07-25

    ej medlem längre
Du är värd lika mycket som alla andra - stå på dig mot folks dumhet!
2017-07-23

    ej medlem längre
Det är inte du som ska gå när andra är dumma, du får väl ryta till så de fattar att man uppför sig som folk och inte som svin! Morska upp dig och ge igen!
2017-07-22

  Öknens Ros VIP
Det är väldigt tråkigt om du råkat ut för okänsliga människor.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel