Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en redigerad repris från 07


Jag är fortfarande kär i dig

Tiden har kommit
för att du och jag ska bli tillsammans igen
Jo, jag kommer att vara där, finnas där med alla
de drömmar som jag har om att allt kommer
att bli så bra oss emellan
För du har ju alltid varit min bästa vän
Den som alltid har stått vid min sida oavsett vad
som än har hänt
Oavsett om jag har gråtit eller varit glad
Så det är väl därför som jag fortfarande är kär i dig
än i dag
För dig är mitt hjärta så himla otroligt svagt
Så jag kommer att vara där
Finnas där
Väntandes hoppandes med tårfyllda ögon
För en längtan så stor efter dig i mitt hjärta bor
Och det bara för att jag fortfarande är kär i dig
Älskar dig!

Ken Cassel
22/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-22 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel